Mammas nya leksak

IMG_3125

En liten premiärtur har hunnits med på eftermiddagen. H verkade trivas bra, även om det är ovant att ha honom så långt ner.

Han ville tyvärr inte somna, så jag fick aldrig prova det fina liggläget. Men regnskyddet kom väl till pass redan dag ett. Och det var busenkelt att få på, även om det är stort och tar upp nästan hela varukorgen.

IMG_3126

Jag är riktigt kär så här långt; det enda jag stört mig på är att varukorgen bara kan nås framifrån. I övrigt känns den faktiskt precis som jag förväntat mig, som ett mellanting mellan Buffalon och Yoyon.

Jag får återkomma med mer info när vi haft möjlighet att bekanta oss mer med varandra, jag och Bee3.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.