Imorgon kommer den!

Min hett (alldeles för hett för att vara sunt) efterlängtade Bugaboo Bee3 Van Gogh levereras hem till mig imorgon, fick jag veta när Schenker ringde på väg till jobbet imorse. Jag har helt sjuka förväntningar på denna vagn; förhoppningsvis lever den upp till dem!

Det passar också bra tidsmässigt, eftersom jag måste anhängiggöra ett garantiärende hos Bugaboo avseende vår kära Buffalo. Sufflettklämman på ena sidan har brutits rakt av, så suffletten hänger sorgset ner på ena sidan. Troligen har den knäckts när vi försökt bängla på det förbaskade regnskyddet; undrar om man kan reklamera det också på grunden att det är helt värdelöst och inte går att få på utan grovt våld? Det verkar ju som att de ändrat regnskyddets utformning det senaste året, så man kanske kan få ett nytt?

Det ska bli spännande att se hur en reklamation hos Bugaboo fungerar. Hoppas det går bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.