Min första mors dag

Eller, jag ansåg mig nog förtjäna att bli firad redan förra året, när magen precis hade börjat anta enorma proportioner, och jag var någonstans runt vecka 30.

image
Några dagar före mors dag förra året.

Men i år var det min första riktiga mors dag. Och mitt firande så här långt? Kunde inte bli bättre!

Mors dag inleddes med sovmorgon, medan B tog upp H för blöjbyte, frukost och en stunds lek någon gång runt åtta-nio. Vid halv elva återbördades en sömnig och tuttsugen H till mig i sängen, för amning, gos och sömn. Jag smög upp efter ett tag, och lade H i sin säng.

IMG_3084
Vackra, vackra barn!

På nedervåningen väntade frukost, kaffe och bullar. Och paket! Vilken mamma skulle inte bli tokglad över detta?

IMG_0352

Mjukiskläder och tv-spel med Super Mario! Jag är åttiotalist och har aldrig begripit mig på de nyare tv-spelen. Nej, SuperMario och Zelda, det var grejer det!

IMG_3097

 

H var också super excited över mammas nya Wii. Pappas nya tv-spel kom i en mycket tristare kartong. Men det dög att klättra på!

image

Sedan fick jag en till underbar ”present”: några timmars egentid medan B och H åkte och gratulerade farmor. Tyvärr kan jag inte bara gå lös och spela, utan måste ta  itu med mer praktiska saker, som att plantera ut lite färdigskolade växter i pallkragarna och förbereda lite jobb inför morgondagen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.