Tröttman från helvetet plus en liten vrålapa

Så tröött idag. Fullkomligt zombifierad ända sedan lilleman vaknade vid halvåttatiden.

Då hade jag som vanligt legat vaken någon timme eller två efter att han vaknat för att amma vid halv fem. När jag till slut somnat om måste han ha väckt mig precis i fel fas av en sömncykel, för jag kan banne mig inte vakna. Ännu dryga två timmar senare sitter jag med grus i ögonen och håller krampaktigt fast i kaffekoppen.

Imorse ville jag bara säga upp mig från det här jobbet, och kunde bara inte begripa hur fasiken jag ska kunna ta hand om barnet själv hela dagen. Huvudvärk och ont i överarmen efter påfyllning av fästingvaccinet igår ger den extrema tröttheten lite extra krydda.

Jag har i vart fall lyckats ge H frukost. Han har på sistone börjat ge ifrån sig fruktansvärda tjut/vrål, så att det bara ringer i öronen på en. Det gjorde han genom hela frukosten idag. Non stop. Emellanåt var han dock bara söt. Troligen precist uträknat efter när mamman var beredd att bara gå från bordet och ställa sig och dunka sitt huvud i närmsta vägg.

IMG_3073

Sen kommer det stora dilemmat; ska jag sova när han sover middag, eller passa på att göra alla andra tvåhundraelva saker som pockar på min uppmärksamhet?

Förmiddagsluren är den enda sammanhängande tiden under dagen då man kan vara rätt säker på att H sover, och man kan göra saker hemma, ringa telefonsamtal eller röja i trädgården. Utan att ständigt behöva hindra H från att stoppa saker i munnen eller hitta på andra saker som  kan vara farliga för honom, eller bara orsaka generell förstörelse och kaos i hemmet.

Tror nog ändå det blir sömn idag. God natt på en stund!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.