Bebisfabriken back in business?

Nu när jag börjat få mens igen kan jag ju faktiskt teoretiskt bli gravid igen. Vi har dock bestämt oss för att låta ödet, eller snarare naturen, avgöra när det blir syskon (om det blir syskon). Eftersom det inte finns någon ”rätt” tid som passar i alla avseenden (ork, ekonomi, lämplig ålder för H, vår ålder och chansen att bli gravid och få ett friskt barn) och vi inte vill ”försöka”, eftersom det känns som att det blir ytterligare ett stressmoment i tillvaron.

Vi försöker alltså inte att få ett syskon till H, men vi försöker inte låta bli att få ett syskon heller.

Spännande, det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.