Åkpåsarna nedpackade!

Idag gjorde jag officiellt sommar i barnvagnen, och lät våråkpåsen från Bugaboo (standardpåsen) och påsen till Babyzen Yoyo läggas i sommarförvaring.

Buffalon fick istället en sittdyna i samma färg som suffletten. Den var oanvänd, eftersom jag köpte den rätt sent i höstas (nedsatt med 25 %) då det dels började bli dags för åkpåse, dels hade vi fortfarande liggdelen fram tills i februari.

Så här blev det. Det behövdes verkligen något mer med färg, så jag är glad att jag köpte dynan. Liggdelen hade ju ett lock med färg, och sedan vi bytte till sittdel har vi haft åkpåse i hela tiden. Sitsen utan något alls känns VÄLDIGT torftig. Och mörk. Egentligen är det rätt dåligt att det inte medföljer någon sittdyna till en så dyr vagn som Bugaboo Buffalo.

Dynan är universal till typ alla Bugaboo-vagnar, vilket märks eftersom det finns selhål och stroppar som inte används i Buffalon, och att dynan är lite kort i fotänden. Överlag är jag dock ganska nöjd med både utseende, känsla och passform.

IMG_3009
Bugaboo Buffalo med Bugaboo Sittdyna i Dark Khaki

Jag såg nu att både bilden ovan och bilderna från tidigare idag på Outlook Sleep Pod sovkokong visar Buffalon i framåtvänt läge. Det är såklart inte så vi kör H på promenad. Däremot vänder vi ofta sittdelen till framåtvänt när vi till exempel jobbar i trädgården, så att han ska kunna se oss bättre, utan att ha handtaget rakt i synfältet. Det framåtvända läget är också bra när vi behöver ha vagnen som stol till H (om vi är ute där det saknas barnstol) eftersom han kommer närmare oss och ett eventuellt bord när inte handtaget är i vägen. Och det är faktiskt lätt att vända sittdelen med H i, även nu när han väger 10+ kg.

Så här såg det ut under H:s eftermiddagslur, medan mamman nästan hann klart med ogräsrensningen.

IMG_3014
Outlook Sleep Pod Sovkokong på Bugaboo Buffalo med sittdel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.