Det blir ett bi!

Nu har jag fått ett besked jag gått och väntat på. En Bugaboo Bee3 i Van Gogh-utgåvan är på ingång, och skickas från Holland på måndag, för att nå vårt hushåll 3-5 arbetsdagar senare.

Så förväntansfull! Äntligen ett mellanting mellan Yoyon och Buffalon!

Idag har vi dock ränt runt i stan helt utan vagn. H har suttit i eko-ergon, och till och med sovit en lång stund i selen medan vi ytterst kontinentalt tog en fika i trafikbruset på en uteservering  längs med Sveavägen efter babysimmet.

Jag bär fortfarande H på magen i Ergon, och det funkar jättebra även längre stunder, trots att han väger över tio kilo nu. Vi promenerade runt och tittade på folk, och tulpanprakten i Kungsträdgården.

image

Sedan var det dags för årets första lunch utomhus på Berns Bistro. En sommartradition för oss, men första gången som familj idag.

Föräldrarna åt varsin tartar, och H åt med glädje surdegsbröd och pommes frites som han fick i små bitar för att plocka i sig själv. Han börjar bli riktigt träffsäker nu; oftast kommer handen fram till munnen, och maten in i munnen. Han fick smaka på råbiffen också, men där var han lite mer skeptisk.

IMG_2966

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.