Provresultaten

Idag låg kuvertet plötsligt i brevlådan. Det jag väntat på, det med DS-loggan i hörnet. Resultaten.

Vi hade nyss kommit hem från köpcentret. Klockan var mycket, alla var hungriga och H var trött. Jag och B rök ihop om det skitiga köket och de jobbiga katterna. Inte läge att öppna kuvertet på en gång, om man säger så.

Men efter att jag nattat H, och B lagat mat, satt vi där vid köksbordet. En god köttbit i magen och halvvägs genom en flaska Barolo. Tiden var inne. Det var dags att slita av plåstret.

Och det här var vad jag såg:

image

 

Jag var ju inte längre dödsångesträdd över att proverna skulle visa nya/kvarvarande cellförändringar. Men jag var orolig för vad det skulle kunna innebära för en eventuell ny graviditet om jag var tvungen att operera bort ännu mer av livmodertappen. Av det jag läst tidigare är ju en normal konisering sällan ett problem för att kunna genomgå en graviditet. Men en mer omfattande, eller upprepade,  operation/-er kan eventuellt medföra svårigheter.

Så glad. Så tacksam.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.