En rätt händelselös dag

Det har inte gjorts många knop hos oss idag. Eller jo, vi fick ett ryck på eftermiddagen och åkte och handlade, bl.a. på Plantagen. Det blev ett antal säckar ny jord, en kruka och lite mer frö . Framåt kvällen kom vi också ut i trädgården och rensade och fyllde på i pallkragarna, som jag odlar i medan jag väntar på ett riktigt trädgårdsland. I drivbänken inne har de första plantorna redan tittat fram; prydnadskålen var det som knep förstaplatsen. H satt snällt  i vagnen och bara betraktade våra mödor.

Vi köpte P-jord från Hasselfors garden att toppa upp pallkragarna med, efter att ha rensat ur befintlig växtlighet. Min fina ruccola, som övervintrat och självsått sig i tre år, fick nu åka på komposten med hänsyn till behovet av ny jord och att det kanske är hög tid att byta gröda i den pallkragen. Jag undrar förresten hur man får till sån där riktigt fet svart jord som en helst skulle vilja odla i?

Med H flyter allt på; han kryper runt i kök och vardagsrum och undersöker.  Den ergonomiska skötdynan från NG Baby har fungerat ypperligt som extra skötplats på nedervåningen. H ligger till och med still medan jag byter blöja! Jag vet inte riktigt om det är för att den är skön att ligga på eller svår att ta sig ur, men skönt är det i vart fall att att han inte ligger och vrider sig som en mask.

Nu är det hög tid för säng inför morgondagens jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.