Lat vecka, och besvikelse över Bugaboo Runner

Den här veckan har det inte blivit några skogspromenader ännu, och ingen Mamma Boot Camp heller. Cellprovtagning, ostadigt väder, en släng av barnets förkylning och gympadojor med kattkiss på har tagit udden av ambitionerna, så det har bara blivit en längre promenad, de vanliga till-jobbet-promenaderna och en liten valborgsmässoutflykt till en brasa en bit bort.

Kosten har jag i alla fall haft någorlunda styrning på, så det är bara att köra igång med motionerandet igen. Ska försöka tvinga oss iväg på en tur hela familjen nu i eftermiddag, trots grå himmel som hotar med nederbörd. Vi har ju ett regnskydd till vagnen, trots allt.

Det är bara bristen på skor som ställer till det. Jag råkade visst kliva i färskt kattkiss utanför jobbet förra veckan. Någon av mina katter har tolkat detta som en krigsförklaring och sett sig nödsakad att markera att den här matten minsann redan är upptagen, och ja, de skorna får nog gå i pension nu, om man säger så. Tur att de ändå var gamla och hade punka på sulorna. Jag ska skaffa mig ett par riktigt sköna dämpade joggingskor, och se om jag känner mig redo att börja småspringa lite om ett par veckor. Idag får det bli en lugn promenad i några vardagsskor.

Sedan jag fick höra om att Bugaboo var i färd med att släppa ett joggingchassi som passar till alla deras sittdelar har jag varit jättesugen på att skaffa en Bugaboo Runner när den släpps i sommar. Det verkar ju väldigt bekvämt att kunna använda Buffalons sittdel (och kanske även en Bee3-sittdel om jag skulle lyckas skrapa fram lite pengar till en vagn att fylla mellanrummet mellan Buffalon och Yoyon).

Nu när alla återförsäljare och barnvagnsbloggare har varit på någon sorts release-event och detaljerna är kända har jag dock beslutat mig för att inte köpa en. Priset hamnar nämligen på 3 999 kr för bara chassit och en adapter. I min värld är det ungefär en tusenlapp för mycket för ett tillbehör till en vagn, och det känns mer motiverat att kolla på en cykelvagn med joggingtillsats istället (lite dyrare, men dubbel funktion), eller en enklare komplett joggingvagn (t.ex. en Trille för bara ca 2 000 kr). Det kommer i vart fall att behövas något lättare än Buffalon om jag ska kunna springa med vagn.

Vi får se vad det blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.