Pakethämtning igen!

Idag var det återigen dags att gå till postombudet på torget och kvittera ut ett paket från Jollyroom. Bara två saker den här gången, men det känns ändå som julafton!

Paketet innehöll en ergonomisk skötbädd från NG Baby, och ja..hrrm..en favorit i repris får man väl säga – en till Ergobaby Organic Travel Pouch, fast en brun denna gång! Dels eftersom en brun passar så mycket bättre till min Zen-sele, men främst för att den är helt oslagbar som organizer till både bärsele, vagn och som axelremsväska, och en extra absolut kan komma till nytta.

Ett inlägg om exakt hur mycket den sparkar Bugaboo Organizers arsle är på gång endera dagen då jag orkar fota väskorna lite mer utförligt och skriva inlägget på datorn. Jag håller på att få spel på att bilderna hamnar åt fel håll när man lägger in dem från telefon eller padda.

Den bruna höftväskan var på rea för bara 99 kr. Jag vill minnas att jag gav 149 kr för min första, svarta Travel Pouch på rea. Ordinarie pris på olika webshoppar verkar vara 199-359 kr.

Även skötbädden var på rea. Den köpte jag för att det börjar bli tradigt att släpa upp den lilla tiokilosklumpen uppför trappan varje gång det uppstår ett servicebehov. Med hänsyn till att bajset också varit tämligen fast sedan H började äta mat behöver vi sällan rinnande vatten vid blöjbyte, det brukar räcka med en våtservett. Därför tänkte jag mig att just en mjuk skötdyna till nedervåningen vore bra, att ha undanstuvad i något hörn och slänga fram på köks- eller vardagsrumsgolvet vid behov. Skötbädden är tjock och fylld med mjuka kulor, och har ett avtorkbart och avtagbart fodral som kan tvättas i maskin. Vi testkörde den direkt, och den verkar fungera bra, även om mitt initiala intryck var att det var för mycket fyllning i kudden.

image
Ergonomisk skötbädd från NG Baby och Ergobaby Organic Travel Pouch

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.