När H är stökig är något fel

Så kom sen facit med förklaringen till H:s stökighet -han är ju förkyld! Jag borde ju veta vid det här laget att min goa unge inte är en sådan som stökar, bråkar och lever om helt utan anledning.

Så jag spenderade en hel natt på att vara mest arg och irriterad för att han vägrade sova, när han hade en förkylning på gång med allt vad det innebär i form av halsont, huvudvärk, frusenhet och allmän ynklighet.

På dagen var H pigg och glad, så vi gick ner på stan och fikade och gick på loppis. Jag fyndade två kuddar för 15 spänn styck och två par gardinlängder för 40 spänn paret. Så fina!

IMG_2793

Hemma i lägenheten tränade H krypning och tog sig till och med mellan rummen själv. Han hade en massa leksaker som mormor sparat att leka med. Han har dock lite svårt ännu att ta sig till krypläge när man sätter honom upp: han viker sig dubbel och försöker dra sig rätt.

Sömnen var upphackad i natt också, men med en mer förstående och inte så lite skamsen mor, som istället för att svära och väsa ”tyst!” låg lugn och smekte den lilla pannan, pussade liten nästipp och gav nappen tillbaka utan djupa suckar.

IMG_2791

Nu är vi på väg hemåt igen. Lilleman sitter i Ergobaby Stowaway resesele och sover, precis som på vägen upp. Mycket smidigt!

IMG_2802

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.