Mor och son på äventyr

Sitter på ett tåg som susar genom Mellansverige, med ett barn sovandes i bärsele på min mage. Det tog ungefär fem minuter efter avfärd, sedan snusade han sött.

För första gången har jag ensam krånglat mig iväg med barn och weekendpackning för två, med buss och tunnelbana in till centralen och på ett SJ-tåg. Det gick hur bra som helst, och vi var på plats på perrongen en halvtimme i förtid. Men tåget kom in efter några minuter, så vi kunde kliva på och göra oss hemmastadda.

IMG_2771

Med på resan: jag, barnet, en stor ryggsäck och Babyzen Yoyo utrustad med Ergobaby Organic Travel Pouch (hängande i fästen till Bugaboo Organizer) och Ergobaby Stowaway i varukorgen, tillsammans med regnskydd, Outlook Sleep Pod sovkokong och en tygkasse att lägga filt, Apis, snutte, ytterkläder och barnvagnstillbehör i när vagnen fälls ihop på tåget. Ryggsäcken är proppfull…

IMG_2772

Väntan på perrongen blev inte så lång, och H tyckte om att titta på tågen.

IMG_2778

På tåget; Yoyon ihopfälld, H monterad i Ergobaby Stowaway.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.