Babysim igen!

Vi var i alperna när den pågående babysimkursen började, så vi har haft ett tillfälle att ta igen. Jag stämde av vid simmet igår om det passade sig att ta kompensationslektionen idag, och det gjorde det.

B behövde åka in till jobbet en sväng, så jag och H fick ta oss till simmet på egen hand. Jag tog tillfället i akt och provade på en utflykt med bara bärsele (min nya eko-ergo såklart!). Vi hastade ner till tåget och promenerade genom stan till simmet. Underbart med lite sol.

Det gick förvånansvärt lätt att promenera med ergon. H var ganska nöjd, och jag tyckte inte att det var tungt alls.

image

På babysimmet fick H dyka självmant mellan mig och instruktören, vilket gick jättebra. Nu dags att sova inför jobbdag imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.