Första träningspasset på … (länge länge)

Så där ja! Första träningspasset sedan jag slutade med crossfit för, ja vad kan det vara? Fem år sedan kanske.

Efter det har jag bara motionssimmat och promenerat mer eller mindre sporadiskt. Oftast mer sporadiskt än mindre.

Vi var fem mammor och fyra barnvagnar (och en instruktör) som samlades i en lekpark i grannområdet.  Sedan hade vi lite uppvärmning i form av en barnvagnsmarch runt kvarteret och några lättare övningar. Sedan gjorde vi cirkelträning med fem övningar två varv, 45 sekunder på varje övning och 20 sekunder vila. Sedan ytterligare en omgång med två varv och fem nya övningar. Sedan lite stretching.

H satt i vagnen och var vaken, men nöjd, nästan hela passet igenom. Mot slutet hade han dock ruttnat och satt och gnällde. Jag kände mig pigg och på g efteråt, så vi avslutade med en timmes skogspromenad, nästan 4 kilometer.

Så fort vi började gå somnade H, och sov i princip hela promenaden. Jag fick väcka den lille tröttmössan före åtta imorse, och då hade han bara vaknat en gång på tidiga morgonkvisten och flyttat till vår säng för tutte. Nu är det tredje natten i rad som han sovit bra utan att vakna hela tiden, så jag törs nog pusta ut och konstatera att det är över för den här gången, vad det nu är som får honom att vakna en gång i timmen eller så från kl 01 och framåt.

Vi fick lunch vid hemkomst både jag och H. Jag var helt slut och syndade med cheesecake och kaffe till lunch. Vi har typ en halv kaka kvar av den våra gäster hade med sig i lördags, så jag tänkte: ”Hey, det är ju snabbt och både kolhydrater och protein. Borde vara kanon efter träning!”.

H har somnat efter sin lunch, så jag ska ta en snabbdusch innan vi ska iväg på fika hos en i mammagruppen.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.