Trött efter lång jobbdag

Idag har jag haft en lång jobbdag, och faktiskt fått rätt mycket gjort. Skönt.

Imorgon ska jag och H prova MammaBootCamp för första gången, det ska bli spännande att se om jag orkar något alls. Det blev lite ont om promenader både fredag och lördag på grund av att vi hade gäster på middag på lördagen, men söndagen var vi ute en lång tur på 8,4 km, alla tre. Totalt fick jag ihop 32 km förra veckan, vilket är strax över mitt mål att i vart fall promenera 30 km i veckan.

H skötte sig exemplariskt i lördags, satt med snällt vid bordet under förrättsplocket, då han fick middag, och somnade sedan medan varmrätten var i ugnen. Sedan sov han hela kvällen fram till att gästerna åkte hem vid midnatt. Mamman och pappan fick avnjuta god mat och dryck och avslappnat sällskap. Även på söndagen var han snäll och lugn, men bajsade 6-7 gånger (!).

Nu blir det äntligen sängen för idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.