Hemmafredag och festförberedelser

Nåja, fest är väl att ta i, men imorgon får vi besök av min kollega och en före detta gemensam kollega med respektive, så dagen idag har bestått av inköp och allmänna förberedelser. B passade på att jobba hemifrån för att kunna bistå.

Vi inledde eftermiddagen med en tur till köpcentret för vininköp. Väl där märkte vi att det plötsligt öppnat en babybutik, något vi innerligt saknat och tyckt att det var märkligt att det inte finns i ett så stort köpcenter med så otroligt många kunder som drar barnvagn. Nu var det inte en jättestor butik direkt, utan ganska liten, men det är ju alltid något. Nu har ju vi redan köpt nästan allt som behövs för H:s bebisperiod, men vi köpte ett par klädesplagg från Petit Bateau för att stötta det välkomna tillskottet.

Jag hämtade också paket från Jollyroom, med den kommande bilstolen och lite annat smått och gott som jag tänkte skriva om imorgon. Det kan vara så att hushållet begåvades med en femte bärmojäng…

Sedan tog jag och H en lite kortare promenad än tänkt, eftersom dagen runnit iväg, och gick bara till mataffären för att inhandla ingredienser till morgondagens middag. H fick också en boll, som han tyckte så mycket om. Den är nyckelpigemönstrad precis som hans favoritboll på babysimmet, fast lite större.

IMG_2670

Nu blir det sova, för imorgon förmiddag blir det första babysimmet på ett tag, och inledning för vår del på steg 2. Vi missade det första tillfället eftersom vi var i alperna då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.