Bildstrul och kollektivtrafik

Jag har flera inlägg på gång som jag vill skriva. Men jag har svårt att hitta tiden att sätta mig vid datorn just nu, och det ska in bilder i dessa inlägg. Vilket gör att iphonen eller paddan inte duger, eftersom bilderna då alltid ligger åt fel håll när man sedan läser på en dator. Väldigt frustrerande.

Annandag påsk firade jag genom att åka till kontoret och jobba en stund. H fick följa med, eftersom B haft permis för en killkväll och sov borta igår natt på samma ort som mitt jobb. Han fick hämta upp H på mitt kontor innan mitt inbokade möte började. Det tar ca 45 minuter med buss till mitt jobb, och det klarade H galant. Det är lite läskigt att åka bussen med H, för den går i hög fart på motorväg hela sträckan. Vagnen går inte att spänna fast i bussen, och det finns ingen anslutande stol vid vagnsplatsen. Jag får alltså lyfta ur H ur vagnen och ha honom i knät. Till nästa gång kom jag dock på att det måste gå att ta vagnen med babyskyddet på, för det går ju att fästa i trepunktsbälten, som det är på bussen. Måste testa detta!

image
Väntar på bussen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.