Så förälskad i min son!

Mammaledig dag idag, och jag och H har haft en väldigt bra dag. Han har varit på strålande humör och skrattat och lett mycket och verkligen varit social. Jag kan inte få nog av hans underbara leende och tjutande skratt. Han är så söt att jag bara tittar och tittar och tittar och ler och ler och ler. Helt störtförälskad i den där lilla varelsen!

Efter hans lunchsömn hade vi mammagrupp på BVC. Det var en logoped där och informerade kort om barns kommunikation och språkutveckling. Inget direkt matnyttigt som jag inte visste sedan innan. Temat till ära satt H och pratade hela träffen igenom; det var jättekul att ha både bebisar och mammor att prata och flörta med.

Vädret var fint, så vi tog en omväg till mataffären för att handla. H är verkligen med nu, när han sitter i vagnen och tittar på allt och pratar. En grävmaskin som höll på att gräva upp en gammal brunn i en trädgård var enormt spännande!

Hans nya grej är att slita av sig mössan när man är ute och går. Eller i vart fall peta upp den så att öronen sitter utanför, och han ser ut ungefär som Toker. Då vet han att han gjort bus och skrattar så han tjuter.

Nu när han är nästan halvvägs in i den åttonde månaden passade jag också på att köpa en Eat and play smock från Babybjörn när jag handlade, eftersom haklappar hjälper föga när han tar händerna och smetar ut mat från munnen och ner på kläderna. Ha! Mamma-Kladdet 1-0. Vad säger du nu då, lilla lortunge?

Imorgon måste jag ta mig in till kontoret, så det blir två dagar i rad med jobbpendling nu. Men sedan är det påskledigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.