Obergurgl, dag 6

Jaha, så var resans sista dag plötsligt här. H ville för tredje dagen i rad bara ta en kort förmiddagslur, så jag kunde se mig i stjärnorna efter både jobbtid och vanlig, hederlig egentid.

Det fick bli en till promenad till hütten en bit bort, trots snålblåst och en liten kyla i luften. Jag kände mig enormt sportig när jag i den värsta uppförsbacken tuffade förbi en större liggvagn med min lilla Yoyo. Tills jag såg att föraren var ungefär 70 år gammal…

Och sen fick jag pinna på resten av vägen för att inte tappa försprånget.  Väl framme blev det en ”lätt” lunch bestående av gröztl och öl. (Hej halsbränna!)

På seneftermiddagen när B var färdig med skidåkningen fick jag äntligen en stunds avlastning så jag kunde kolla mejlen och släcka lite jobb-bränder.

Under middagen levde H om som vanligt, och slocknade först för en stund sedan efter att ha fått tutte på rummet.

Jag har nyss vaknat till själv, efter att ha somnat en stund under sövningen. Vaknade av ett ryck när en resfebrig B stod och bankade på dörren för att han glömt nyckeln när han gått ut för att packa skidor i bilen. Och sen fräste och skrek på mig för att jag inte hört hans första knackningar.  Eh, sen när har jag inte somnat vid nattningsamningen, liksom? Och är det mitt fel om du glömt din nyckel?

Nu är det bäst att jag börjar packa, innan resfebersgestapo är på mig igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.