On the road again…

Då var vi på väg!

Andra bilsemestern med lilleman, men betydligt längre än första trippen, som inte tog oss längre än över gränsen till Norge. Nu ska vi köra hela vägen ner till Malmö i en första stint, för att sedan dra maximal nytta av tiden genom att sova oss över vattnet på en färja, vakna i Tyskland imorgon bitti och rulla hundra mil till, upp till de österrikiska alperna och orten med det fantastiska namnet Obergurgl.

image

Den lille har varit exemplarisk so far, började dagen med sovmorgon till 8:45, sov middag i tre (!) timmar efter frukost, och lät oss päron packa och stöka i lugn och ro ända fram till avfärd. Sedan satt han snällt och lekte i sin bilstol i en och en halv timme innan han somnade igen.

IMG_0315

 

Inför den här resan har vi tagit bort inlägget i babyskyddet med vaddering runt huvudet, eftersom det började kännas som att han satt lite ihopklämt i det. Nu ser det mycket bekvämare ut, och han har en hel del plats kvar att växa på. Det kilformade inlägget som skulle ligga i sitsen tog vi bort redan när han var några veckor, för det tyckte vi bara förvärrade ostbåge-positionen som han hade innan han kunde sitta.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.