Mammakroppen sjunde månaden efter förlossningen

Inte mycket att rapportera här.

Har inte kommit så långt i min hälsosträvan, det har varit så mycket annat som krävt tid och uppmärksamhet. Det jag gjort är att försöka se till att det blir en långpromenad varje vardag, och helst någon på helgen också. Och jag har försökt hålla igen på snacksen. Inget som givit utslag på vare sig vikt eller kondition ännu. Det får bli nya tag nästa månad.

Ingen mens.

Ammar fortfarande, men produktionen är fortsatt något lägre än förr.

Underlivet känns rätt ok. Det går ganska bra att ha sex, även om vi inte får möjlighet/orkar speciellt ofta. Det har väl blivit av en sisådär tre, fyra gånger på en månad. Lusten har börjat återvända lite smått, men det är nog våren som gör sitt till.

Ja, det var nog det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.