Godmorgon, morsan!

Jag vet att klockan är 6 och det är söndag morgon. Men nu har ju jag sovit i tolv timmar minus några halvsovande matpauser.

Så jag är ganska pigg nu. Kanske du kan glömma att du är så trött att det svider i dina ögonglober och att huvudet ditt värker. Kanske om jag ler mitt allra största leende och säger va-ba-va-ba-ffft. Kanske vill du lyfta upp mig och byta min nattblöja då?

Och jag vet att det blir lite jobbigt för dig när jag kissar OCH bajsar på skötbordet, och du får stå där i din yrvakenhet med din huvudvärk och kisande fundera på hur du ska få ordning på det hela. Jag är ledsen för det där.

Men nu när du ändå är uppe kan du väl fixa min gröt? Jag kan slänga in några till av världens sötaste leenden och mitt allra finaste och helt nyuppfunna tungklickljud och några smackanden.

/H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.