Shoppat loss! (och favorit i repris #2)

Jag passade på att ta en barnvagnspromenad i vårsolen på min mammalediga tisdag, och styrde kosan mot det närliggande köpcentret. Det är en promenad på ungefär tre kilometer enkel väg, så det är ganska lagom när man vill få lite vardagsmotion.

IMG_2501
Glad kille på väg ut i vagnen. Jacka och mössa från Polarn o. Pyret.

Det var dessutom sista dagen att utnyttja en kupong från Åhléns, med 20 % på ett helt köp från barnavdelningen. Och det kunde jag inte motstå. Väl inne på Åhléns hittade jag också några superfynd till 70 % rabatt (dessa gällde såklart inte kupongen på, men vad gjorde det?)

Det största kapet var ett par termobyxor från Didrikssons med 70 % rea på ordinarie pris 599 kr. De är i storlek 80 men verkar väldigt stora i storleken, och kommer nog passa perfekt nästa vinter.

IMG_2507
Värsta rea-kapet. Termobyxor från Didrikssons, från 599 kr till 180 kr.
IMG_2508
Byxor med hela 70 % rea, och barbapapa-bodys med 20 % kupongrabatt.
IMG_2509
Två pyjamasar att växa i, med 20 % kupongrabatt.

Och pyjamasen med elefanter i bilden ovan? Det är en till favorit i repris. Här en mycket mindre pyjamas och en mycket mindre pojke för sex månader sedan:

image
H i sin första elefantpyjamas, drygt två veckor gammal.

Efter att ha handlat på Åhléns och lite kläder till mig på Dea Axelssons (älskar deras Olivia Wonderjeans, håller in bilringarna perfekt) tyckte H att det var hög tid för mat. Jag tänkte svänga förbi Naked Juicebar för att få med en smoothie till mig innan vi gick till babyloungen. Efter diverse hisstrassel och omvägar fick jag min Coco Sunshine smoothie (mango, vaniljyoghurt, apelsin, ananas, kokosmjölk). MUMS!

Men då tyckte H att hans lunch var long overdue, och började tjuta. I ren desperation sträckte jag fram min smoothie och… SLÖRP! Det tog honom ungefär tre sekunder att räkna ut hur ett sugrör fungerar. Och smoothie var kanske det godaste han smakat. Så fort jag försökte ta tillbaka muggen stortjöt han. Så jag fick saxa mig fram genom köpcentret för att hitta en fungerande hiss medan jag försökte reglera ungens smoothie-intag så att det inte skulle rinna ut i hela vagnen.

Till slut hade dock både jag och ungen nått en behaglig mättnadsgrad och kunde promenera hem igen.

 

2 thoughts on “Shoppat loss! (och favorit i repris #2)

  1. Hej! Nu kanske du tycker jag är jättekonstig menblev totalt dödskär i elefantpyjamasen när jag fick syn på en bild på den . Vad är det för storlek och Du råkar inte ha kvar den å vill sälja den till mig 🙂 jag vet att du publicerade detta för 1 år sen men man kan ju alltid hoppas 😀

    1. Hej Sara! Jag brukar också kunna bli tokkär i olika tyger och mönster?, så jag tycker inte att du är det minsta konstig. Däremot är H:s elefantpyjamas inte till salu, utan kommer att sparas till eventuella syskon. Den är från Åhléns, så den borde vara ganska vanlig. Håll ett öga på tradera, så dyker det säkert upp någon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.