Ergobaby Stowaway – första intrycket

Som den friskaste vuxna i hushållet föll det idag på min lott att proviantera lite. Med minutiöst tvagade händer och rena vantar på det gav jag mig ner till vårt lokala torg och köpte lite vitt bröd och annat lättsmält. Och passade på att hämta paketet från Lekmer.se, med min senaste bärmojäng; en Ergobaby Stowaway.

Det var läge att prova på en gång, eftersom H varit lite gnällig idag, och inte alls varit nöjd med att dumpas av i babysitter eller babygym. Kanske har han haft tråkigt med en pappa som legat i sängen hela dagen och en mor som varit rätt seg och sliten och inte gjort många knop. Eventuellt har hans förkylning gjort ett omtag också, han har varit ganska snorig.

Och första intrycket av Ergobaby Stowaway? Jag Ä-L-S-K-A-R den. Liten och nätt, lätt att sätta på, sitter bekvämt på mig och H sitter också bekvämt. Det enda negativa jag kan säga är att jag inte gillar det glansiga tyget, men det är kanske nödvändigt för att den ska gå att vika ihop så lätt.

Även om jag den senaste veckan har försökt använda min Babasling med något bättre resultat än vid det första försöket kan jag nu avskriva den som en helt onödig investering. Varför ha något som det är svårt att få barnet att sitta okej i och som bara belastar en av ens axlar, när man kan ha något som fördelar vikten över båda axlarna samt höften, är lättare att sätta på och som barnet genast sitter som det ska i?

Nu får det vara färdigt med bärmojänger för min del. Om jag inte skulle snubbla över något riktigt bra erbjudande på Ergobaby original ekologisk eller 360 förstås… Jag har nu bara goda erfarenheter av deras produkter. Min hybridsjal var jättemysig att ha när H var en liten sparv, och jag kommer att använda den till nästa unge också de första månaderna, och sedan gå över till sele när ungen är lite större och stadigare.

image
In with the new, out with the old – Ergobaby Stowaway och Babasling

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.