Mysfredag med paketöppning

Idag var B hemma sjuk. Jag och H lämnade honom i fred på morgonen och drog till öppna förskolan. Vi fick till och med sällskap av en mamma och bebis från vår BVC-mammagrupp, så vi hade det väldigt trevligt. Tills H storkräktes för andra gången, och jag kunde konstatera att han redan förbrukat sitt ombyte, och att jag inte hade något till mig. För att undvika att för evigt stämplas som den där stinkande familjen fick vi snabbt packa oss hemåt. För nu när H äter en del fast föda har kräket verkligen börjat lukta … kräk.

Jag passade på att handla hem lunch från den lokala indiern, köpa ett par semlor från bageriet och hämta paket från Köpbarnvagn.se och Polarn o. Pyret hos postombudet på vägen hem. Så efter takeout-lunchen blev det paketöppning:

IMG_0201
Stol på bord, Bugaboo organizer, ett par extra haklappar, en extra vagnskudde, några flergångstallrikar med fack, och äntligen H:s kära badfisk.
IMG_0205
En laddning fina ränder och basfärger från P.o.P, i storlekar att växa i

Organizern ska kunna sitta fastspänd väldigt bra på baksidan av ryggstödet eller bygeln när vi byter till sittdelen i Buffalon. Nu när vi använder liggdel och alternerar med babyskydd fick jag improvisera en fästning som blev riktigt bra; jag trädde metallringsfästena över påskrokarna på handtaget. Jag blev riktigt nöjd!

IMG_0204

H var dock inte så nöjd med sin nya reserv-/resestol. Han har förvisso ett par veckor kvar till att ha åldern inne, men han blev så liten i den stora stolen. Och den är inte så liten, med långa fästningsanordningar i metallrör är den knappast något man släpar runt på semestern. Men bra att ha när man ska till släktingar och vänner som saknar barnstol, den går ändå in under vagnen om man inte har så mycket annat där. Och kostade bara 129 kronor på rean, så varför inte?

image
Mammas lilla skruttunge! Gillade inte alls stolen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.