Ren glädje

Efter övertrötthetstraumat igår tyckte H ändå att det var dags att vakna klockan fyra imorse, och sedan börja härja någon gång var tjugonde minut så att jag fick vakna, truga med tuttbyte, napp och kramar tills den lille terroristen somnade om. Så höll vi på tills det var dags för frukost vid nio. Jag tror att förfarandet med att väcka någon precis när den håller på att somna en längre tid i sträck klassas som tortyr i diverse internationella konventioner. Tyvärr har ingen upplyst H om detta. Jag överväger sanktioner.

Efter frukost höll B uppsikt över H, och jag passade på att smita in på toaletten. Medan jag var där inne hörde jag hur B pratade med H, om fiskarna i vattnet som lät ”blubb blubb blubb”, och H som skrattade det där pärlande, tjutande lilla bebisskrattet.

Det var ren glädje där en liten stund, när jag satt och kissade och tjuvlyssnade på min lilla familj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.