Bebiskaos

Vi blev till slut bara sex mammor med bebisar plus en storasyster i tvåårsåldern på vattengympaåterträffen. Det var nog tur att vi inte blev fler. Det var sånt kaos med mammor och bebisar överallt att jag till och med glömde servera kakan jag stått och bakat tidigt imorse. Men det var väldigt kul att se alla mammorna igen, och alla söta bebisar. De är såna små personligheter redan nu.

H blev lite gnällig efter en stund, troligen för att han behövde sova middag, men inte kunde slappna av i kaoset. Efter att alla mammor gått hann jag inte mer än söva honom, så kom en bekant till B över för att fixa med B:s ljudanläggning. Då blev det såklart fart på H igen. Jag fick honom att sova en halvtimme på seneftermiddagen, men sen krockade sömnigheten med hungern.

Så här trött var H efter att alla gått.
Så här trött var H efter att alla gått.
Efter fem minuters sömn gick armarna så här.
Efter fem minuters sömn gick armarna så här.
Efter att det kom fler på besök var det roligare att leka.
Efter att det kom fler på besök var det roligare att leka.

Nu har jag precis sövt honom igen. Kanske sover han för kvällen nu? Det hade varit en win-winsituation; ungen får sova ut efter en hetsig dag, föräldrarna får käka fredagsmiddag ifred och alla blir pigga och glada till morgondagens babysimpremiär.

EDIT: Nu är klockan efter midnatt, och han sover fortfarande. Om han ska börja somna vid åttatiden om kvällarna kommer vi ju att fullkomligt bada i tid! Fyra timmar varje kväll till att umgås som par, städa och göra annan nytta; kan det verkligen vara på riktigt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.