Jobbdag

Idag var det min jobbdag igen. Jag ska inte ljuga och säga att det är lätt att kombinera jobb och bebis.

Vissa dagar känns det som att jag inte räcker till vare sig som yrkesperson eller mamma. Som partner räcker jag inte till alls just nu.

Idag var en sån dag då jag satt på jobbet och var ofokuserad och blev stressad över att inte få något gjort. En ofokuserad dag när jag hade fem arbetsdagar i veckan, och möjlighet att jobba ikapp under helgen om jag så ville, var ingen fara. En ofokuserad dag nu går aldrig att ta igen.

Samtidigt är jag väldigt stolt över att det fungerar så bra som det ändå gör, för det mesta. Och jag är så glad över att B och vår son har ett så fint förhållande redan nu. Att se dem tillsammans har verkligen övertygat mig om att detta hade varit den bästa lösningen, även om jag hade haft ett jobb som jag kunnat vara långtidsledig ifrån. Min pojke har världens finaste pappa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.